Sackettovci: Muži zákona : (The Sacketts) - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Sackettovci, 2002)
Ďalší zo série príbehov sa odohráva v mexickom pohraničí, kde v púšťach a strmých kaňonoch striehnu divé zvery, piesočné búrky a ľstiví Apači. Najväčšie nebezpečenstvo sa však skrýva v ospalom mestečku Tucsone (presne v tom, kde Sam Hawkens prekabátil dlhého Buttlera v úvodnej scéne Petrolejového princa). Hrdo kráča po ulici, pohadzuje vlasmi farby ľanu a za hladkým, sviežim čelom skrýva temné myšlienky...