Po búrke vyjde slnko : (Secrecy) - Plain, Belva, 1915-2010 (Remedium, 2001)
Román, ktorý zachytáva osudy rodín dvoch bratov Billa a Cliffa Dawesovcov, najmä však Billovej dcéry Charlotty, ktorú si autorka všíma od detstva až do obdobia, keď sa z nej stáva zrelá a úspešná mladá žena-architektka.