Po búrke vyjde slnko (Secrecy) - Plain, Belva, 1915-2010; Chovanová, Tamara, 1953-; Znášiková, Jozefa (Bratislava Remedium, 2001)
Román, ktorý zachytáva osudy rodín dvoch bratov Billa a Cliffa Dawesovcov, najmä však Billovej dcéry Charlotty, ktorú si autorka všíma od detstva až do obdobia, keď sa z nej stáva zrelá a úspešná mladá žena-architektka.
Ako v skutočnosti, tak aj v románe Po búrke vyjde slnko takmer nič sa neudeje bez nepríjemných problémov a komplikácií, rozchodov a opätovných stretnutí. Dej sa odohráva v mestečku Kingsley, do ktorého sa Charlotta vracia k otcovi aj potom, keď už žije v Bostone a usiluje sa naplniľ sny a ciele, čo si predsavzala.
Keywords: romány autorské; realistické romány; romány o láske; rodinné prostredie; próza; Plain, Belva, rodená Offenberg (americká spisovateľka beletrie. Nar. 09.19.1915 New York - 12.10.2010 New York, USA); americká literatúra - texty