Štvanice - Ryan, Denise (Domino, 2001)
Justina vedla navýsost spokojený život: její kariéra v reklamní agentuře stoupala přímo závratně a za týden se měla vdát. Nepočítala však s tím, že jejího snoubence svede kamarádka a že ji o klid připraví úchylný Matthew, který ji neustále pronásleduje. Někdejší pohoda se během několika dní mění v peklo.