Požitavské povesti: Päťdesiattri pamätihodných podivných poverových a prekáračkových príbehov z povodia Žitavy - Melicher, Jozef, 1929-2008 (Povesťová mapa Slovenska, 1998)
Päťdesiattri pamätihodných, podivných, poverových a prekáračkovych príbehov z povodia Žitavy.