Tri týždne v Paríži : (Three Weeks in Paris) - Bradford, Barbara Taylor, 1933- (Slovenský spisovateľ, 2003)
Romantický Paríž je ideálnym miestom, kde človek môže stráviť mladé roky a neskôr na ne spomínať. Preto je ťažké odolať pozvánke, ktorú pošle bývalým žiačkam riaditeľka školy výtvarných umení a módneho návrhárstva.