Výpalné : (Hush money) - Parker, Robert B., 1932-2010 (Dobré detektivní příběhy, 2000)
Soukromý detektiv Spencer a jeho černý kolega Hawk pronikají do spletitých vztahů bostonské akademické společnosti.