Chod za svojím snom : (West of the Moon) - Bickmore, Barbara, 1927-2015 (Slovenský spisovateľ, 2003)
V exotickej krajine, ďaleko od civilizácie, prežije Bickmorovej hrdinka odlúčenie od muža, ktorý s ňou nechcel odísť do divočiny, spozná zaujímavých ľudí, úprimné priateľstvo a napokon sa naplní jej sen o láske. Voľné pokračovanie románu Splnený sen.