Pochabý škriatok: Rozprávky z večerníčkového seriálu Čo videli stromy - Brat, Roman, 1957- (Perfekt, 2002)
Veríte, že aj stromy vedia rozprávať? Ak ste čítali knižku Romana Brata Tvrdohlavý baran, ktorá získala ocenenie Najlepšia detská kniha jari roku 2001, nie je to pre vás novinka. Ak nie, prečítajte si knižku Pochabý škriatok, ktorá je voľným pokračovaním ocenenej knihy, a dozviete sa, čo všetko sa od stromov z rôznych kútov sveta dozvedela neposedná Katka a jej zvedavý ocko...