Pochabý škriatok: Rozprávky z večerníčkového seriálu Čo videli stromy - Brat, Roman, 1957-; Regitko, Miroslav, 1965-; Glocko, Peter, 1946- (Bratislava Perfekt, 2002)
Veríte, že aj stromy vedia rozprávať? Ak ste čítali knižku Romana Brata Tvrdohlavý baran, ktorá získala ocenenie Najlepšia detská kniha jari roku 2001, nie je to pre vás novinka. Ak nie, prečítajte si knižku Pochabý škriatok, ktorá je voľným pokračovaním ocenenej knihy, a dozviete sa, čo všetko sa od stromov z rôznych kútov sveta dozvedela neposedná Katka a jej zvedavý ocko...
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: rozprávky autorské; rozprávky o stromoch; stromy; próza; slovenská literatúra - texty; Brat, Roman, (slovenský prozaik, scenárista, publicista a prekladateľ. Nar. 09.12.1957 Bratislava -); Regitko, Miroslav (slovenský ilustrátor časopisu Fifík, maľba, knižná ilustrácia, grafika a karikatúra, 03.06.1965 Hnúšta, Likier -); pre čitateľov od 9 rokov; Glocko, Peter (slovenský spisovateľ, scenárista a autor literatúry pre deti a mládež, 02.06.1946 Muráň -)