Tracyho tiger - Saroyan, William, 1908-1981 (Slovenský spisovateľ, 2002)
Výber z najkrajších poviedok autora, pre ktorého je život najväčší dar. Príbehy plné jemného humoru a lásky k človeku napriek mnohým jeho nezávideniahodným vlastnostiam.