Cesta do neba : (Kiss kiss) - Dahl, Roald, 1916-1990 (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 2002)
Tematicky pestré príbehy so zlovestnou atmosférou a prekvapujúcou pointou ako stvorené na jesenné i zimné podvečery. Majster čierneho humoru sonduje v temných hlbinách ľudskej povahy.