Tancuje s vlkmi II.: Pokračovanie románu Tanec s vlkmi : (The Holy Road) - Blake, Michael, 1945- (Slovenský spisovateľ, 2002)
Voľné pokračovanie svetoznámeho románu TANEC S VLKMI. Ďalšie osudy príslušníkov komančského kmeňa na pozadí americkej histórie. Zrážka dvoch civilizácií líšiacich sa v pohľade na životné hodnoty.