Edgar Cayce - Spíci prorok - Stearn, Jess: 1914-2002; Uhlíř, Karel; Šollerová, Daniela (Arica Turnov, 1992)
Strhující životní příběh, předpovědi a rady největšího amerického lidového léčitele a senzibila.
Keywords: alternatívna medicína; zdravie; životná energia; diagnózy na diaľku; reinkarnácia; svet snov; proroctvá svetové; neviliečiteľné choroby; choroby neviliečiteľné; Stearn, Jess (bol židovsko-americký novinár a autor viac ako tridsať kníh, z ktorých bolo deväť z najpredávanejších. * 26.04.1914 Syracuse, New York, USA - 27.03.2002 Malibu, Kalifornia, USA); lekári a Cayce