Cesty duší 1. časť: Od koncu k začátkum : (Journey of souls) - Newton, Michael (Eugenika, 2002)
Autor-hypnoterapeut sa zameriava na širšiu súvislosť našich životov - čo sa deje po smrti, v období medzi životmi, ako si duša volí podmienky nového života, aké sú naše vzťahy s inými dušami a pod. Kniha je písaná veľmi inteligentne a pútavo, lebo všeobecné rozprávanie dopĺňa množstvo ukážok z hypnózy rôznych ľudí.