Cesty duší 1. časť: Od koncu k začátkum (Journey of souls) - Newton, Michael; Pilařová, Daniela, 1971- (Bratislava Eugenika, 2002)
Autor-hypnoterapeut sa zameriava na širšiu súvislosť našich životov - čo sa deje po smrti, v období medzi životmi, ako si duša volí podmienky nového života, aké sú naše vzťahy s inými dušami a pod. Kniha je písaná veľmi inteligentne a pútavo, lebo všeobecné rozprávanie dopĺňa množstvo ukážok z hypnózy rôznych ľudí.
Keywords: štúdie prípadové; život posmrtný; reinkarnácia; hypnóza; ľudská duša; karma; psychológia; knihy polulárno-náučné