Z denníka zrelej ženy - Dvořáková, Helena, 1943-; Grečner, Dušan, 1944-; Hradiská, Mária (Bratislava Slovenský spisovateľ, 2002)
Autorka je novinárka zameraná na kultúrnu publicistiku. Vo svojej
najnovšej knižke nám poodhalí atmosféru v prostredí časopiseckej
redakcie, kolegiálne a priateľské vzťahy "zrelej ženy".
Keywords: poviedky autorské; spoločenské poviedky; príbehy o ženách; príbehy o láske; próza; Dvořáková, Helena (slovenská spisovateľka, prozaička, ilustrátorka. Nar. 04.05.1943 v Bratislave -); Grečner, Dušan (slovenský akademický maliar, grafik, ilustrátor, autor poštových známok, žiaka Albína Brunovského. Nar. 21.08.1944 Skalica, Slovensko -); slovenská literatúra - texty