Princa si nedáme - Dale, Jenny, 1969- (Psia hliadka, 2002)
Do mestečka Compton, kde bývajú Parkerovci, príde televízny štáb nakrúcať pokračovanie obľúbeného sci-fi seriálu, v ktorom vystupuje aj psí hrdina - kokeršpaniel Princ. No odrazu sa Princ začne pred kamerami čudne správať a neposlúcha cičiteľove rozkazy. Podarí sa Emily a Neilovi Parkerovcom rozlúštiť túto záhadu?