Záhada strašiaceho ducha - Marx, André, 1973- (Traja pátrači, 2003)
Pani Cartierová nemôže v noci ani oka zažmúriť. V jej dome sa ozýva hrozný hrmot a nejaká neznáma sila prevracia všetko hore nohami. To je prípad ako stvorený pre Troch pátračov! Najmä vo chvíli, keď sa im nedarí prísť na stopu zmiznutého šperku tetušky Eleanor a ukradnutému obrazu istého avantgardného maliara.