Cestoviny : Najlepšie recepty - Paulovičová, Eva (Dobrá kuchyňa, 2004)
Zbierka receptov sa autorke Eve Paulovičovej rozrástla. Skúseností z oblasti gastronómie pribudlo. Čas pokročil a táto kuchárska knižka je v poradí už desiata. A to by si žiadalo malú oslavu. Navrhujeme netradičný múčnik. Ako inak - z cestovín. Možno Vás bude autorka inšpirovať natoľko, že siahnete po jej zaujímavej kuchárskej knižke a dočítate sa, že cestoviny sú výrobky z nekvaseného cesta pripraveného z tvrdej cestovinárskej múky alebo pšeničnej múky, najčastejšie s pridaním vajec. Ako a čím ich ochucujeme, pripravujeme, no i ako skombinujete cestoviny v polievkach, s mäsom, ako pripravíte chutné šaláty so zeleninou, prípadne s omáčkami. Pre každého, pre všetkých autorka ponúka zapekané, plnené cestoviny, ale i sladké jedlá z cestovín.