Organizácia a manažment školstva: Terminologický a výkladový slovník - Obdržálek, Zdeněk, 1929-; Horváthová, Kinga (Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 2004)
Obsahom publikácie sú zásadné a nové informácie nevyhnutné na výkon manažérskych činností v oblasti školstva, výchovy a vzdelávania. Ide najmä o informácie pedagogicko-organizačné, školsko-manažérske, právne a ekonomické. Publikácia je určená pre riaditeľov škôl a školských zariadení, pre pracovníkov školských správ v okresoch a krajoch, pre pracovníkov metodických zariadení a pre funkcionárov samosprávy na úrovni obcí a vyšších územných celkov, do kompetencie ktorých prešlo riadenie základného a stredného školstva.