V pevnosti Apačov: Sackettovci : (The Sacketts: The Lonely Men) - L'Amour, Louis, 1908-1988 (Sackettovci, 2004)
Tell Sackett, člen rodinného klanu Sackettovcov, ktorý prichádza do Tusconu po dobrodružnej ceste divočinou, z ktorej len šťastným riadením osudu vyviazol zo zdravou kožou, si dlho neoddýchne. Nebezpečenstvá, ktoré prekonal, sa však nedajú porovnať s nástrahami, aké môže chlapovi zakladajúcemu si na svojej cti pripraviť prefíkaná žena vedená chladnokrvnou túžbou pomstiť sa. Údajný únos malého chlapca z rodiny Sackettovcov je vhodnou zámienkou, voči ktorej nemôze zostať ľahostajný nijaký Sackett. A tak sa Tell opäť vydáva na neistú cestu, z ktorej sa nemusí vrátiť, veď proti bojovnému indiánskemu kmeňu, ktorý sa pohybuje na vlastnom území v nedostupných horách, má aj odvážny iba malú šancu...