Bozk anjela : (Kiss an angel) - Phillips, Susan Elizabeth, 1948- (Ikar, 2002)
Pekná, prelietavá Daisy si môže vybrať: buď pôjde do väzenia, alebo sa vydá za tajomného muža, ktorého jej vybral otec. Aranžované manželstvá nemajú v modernom svete miesto, tak ako sa vzpurná Daisy ocitla v takejto situácii? Alex Markov je síce krásny muž, ale nemá v úmysle predstierať zaľúbeného ženícha rozmaznanému vetroplachovi. Vytrhne Daisy z jej noblesného prostredia a rozhodne sa jej zraziť hrebienok tým, že ju prinúti cestovať s potulným cirkusom. No tento muž neráta s tým, že sa stretne s rovnocennou protivníčkou. Čoskoro ich vášeň vynesie do výšok, kde sa vznášajú bez záchrannej siete v nádeji, že ich hľadanie lásky bude trvať večne.