Slaná hrnčeková kuchárka - Poncová, Svatava (Dobrá kuchyňa, 2002)
Autorka Vám poradí nielen ako vážime a odmeriavame bez váženia. ale i ponúka množstvo zaujímavých receptov. Prejdite polievkami. ktoré právom patria na váš stôl. Určite vás zaujmú chutné a jednoduché nátierky. šaláty pre zdravie a krásu. Zaletíte letom svetom za receptami na prípravu jedál z mäsa. ale autorka ponúka i niekoľko námetov pre tých. ktorí sú chcú pripraviť pizzu alebo cestoviny. Je tu aj niečo pre umiernených vegetariánov a na záver kapitola pre tých. ktorí uprednostňujú slané koláče a pečivo. Všetkým záujemcom o slanú kuchársku knihu prajeme: Dobrú chuť!