Dračí ukolébavka : (The island) - Jones, Jill, 1951- (Klokan, 2002)
V londýnském hotelu je zavražděna mladá žena. Soukromý detektiv Jack se seznámí s Keely, přítelkyní zavražděné, a společně pátrají po vrahovi. Někdo však sleduje každý jejich krok a usiluje o jejich životy. Keely trne stálou úzkostí, kterou nemůže potlačit, neboť žije rozervaná mezi dvěma světy ? světem tajemných tradic a krutého působení dračí síly, jíž se obává vzbouřit, a světem dnešním, který ji sice přitahuje, ale do něhož jí není dovoleno vstoupit.