Krížiková vyšívka 3 : Čarovné vzory a motívy : (Das Kreuzstichbuch 3) - kolektív autorov (Príroda, 2000)
Kniha ponúka mnoho čarovných námetov na výzdobu textilných doplnkov krížikovou výšivkou. Pomocou predlôh vytvoríte očarujúce dečky, obrusy i obrúsky, anglické prestierania, ozdoby do kuchyne i neodolateľné darčeky. Motívy sú inšpirované prírodou od jari do zimy a potešia každé oko. K úspešnej realizácii pomôžu presné návody, ktoré poradia nielen pri samotnom vyšívaní, ale i pri výbere materiálov a priadzí.