Prechádzky po Bratislave: Ilustrovaný sprievodca - Janiaková, Danica, 1956- (Perfekt, 2004)
Zoberte si túto knihu a prejdite sa s ňou po Bratislave a najbližšom okolí šiestimi nenáročnými trasami. Počas precháşdzok po miestach dýchajúcich históriou spoznáte to najpozoruhodnejšie a dozviete sa to najpodstatnejšie o našom hlavnom meste. Ilustrovaný sprievodca je doplnený povesťami, ktoré sa viažu k jednotlivým objektom, a zaujímavými informáciami o ľuďoch, ktorí vytvárali genia loci ľ ducha tohto mesta. Sprievodca vychádza tiež v maďarčine, angličtine, nemčine a francúzštine.