Typické americké dievča 1 : (All-American Girl) - Cabot, Meg, 1967- (Ikar, 2004)
Desať dôvodov, prečo ja, Samantha Madisonová, mám VEĽKÉ PROBLÉMY: 10. Moja staršia sestra Lucy je najobľúbenejšie dievča v škole. 9. Moja mladšia sestra Rebecca chodí do školy pre geniálne decká. 8. Milujem Lucinho frajera. 7. Moji rodičia zistili, že v škole predávam portréty celebrít. 6. Preto ma prinútili chodiť na blbé hodiny kreslenia. 5. Zachránila som život prezidentovi Spojených štátov amerických. 4. Celý svet ma teraz považuje za hrdinku. 3. Ale ja viem, že od hrdinky mám poriadne ďaleko. 2. Vymenovali ma za vyslankyňu pre mládež pri OSN. A najväčší dôvod, prečo mám život naruby, je: 1. Pravdepodobne sa do mňa buchol prezidentov syn!