Angus, bozky a trapasy 1. diel: Georgia Nicolsonová sa spovedá : (Angus, thongs and full frontal snogging) - Rennison, Louise, 1951- (Mladé letá, 2002)
Keď máte štrnásť, na párty sa treba dôkladne pripraviť. A čo keď máte navyše trápenie s vyrážkami, pocikanou sestrou, strateným kocúrom Angusom a priateľkou, ktorá sa nazdáva, že učiť sa chodíme iba do školy? Omyl! V škole vás nenaučia, ako vyzerať úžasne aj s vytrhaným obočím, ale vykonať všetko, len aby ste chodili s tým božským idolom Robbiem, ako sa dať radšej adoptovať, pretože rodičia sú trápni a podobne. Verte, hrdinka knižky Georgia vám rada porozpráva, ako sa učila umeniu žiť.