Všetky moje strašidlá 2: Strach na rozvrhu : (Gruseln auf dem Stundenplan) - Brezina, Thomas, 1963- (Všetky moje strašidlá, 2003)
V opustenej strašidelnej dráhe sa skrývajú posledné strašidlá na svete. Keď sa s nimi spriatelí desaťročný Mišo, začína sa preňho naozaj strašidelný život.