Čakáte hostí? : (Entertaining?) - Hillier, Malcolm (Perfekt, 2001)
V publikácii nájdete tipy na všetky príležitosti ľ neformálne aj formálne stretnutia, pikniky, koktejlové párty, sviatočné obedy a večere. Nechýbajú recepty, ktoré oslnia napriek svoje jednoduchosti, poznámky k ich perfektnej realizácii, návrhy na aranžovanie a prestieranie a odporúčania, ako zvládnuť prípravy aj pri väčších oslavách.