Nevinná ako anjel : (A Woman Wisthout Lies) - Lowell, Elizabeth, 1944- (Remedium, 2004)
Talentovaná umelkyňa Angel milovala vrúcne a celým srdcom. Znenazdajky však pocítila bolesť nenahraditeľnej straty a všadeprítomnej blízkosti smrti. MIiles Hawkins, boháč a mizogýn, stratil dôveru k ženám, pretože poznal iba ich zradu a vypočítavosť. Zatrpkol a stal sa arogantným mužom. Keď sa Angel s Hawkom prvý raz stretnú, do hry vstúpia predsudky a spôsobia počiatočnú nevraživosť a konflikty. Angel sa rozhodne zariskovať. Do Hawkovej studenej duše chce vniesť svetlo, pravdu a lásku, pocity, na ktoré on už dávno zabudol, hoci sama tuší, že raz od nej odíde...