Strážca zákona : (Two Brothers: The Lawman) - Miller, Lael Linda, 1949- (Ikar, 2004)
Šerif Shay McQuillan má plné ruky práce ľ vystopovať zlodejov, čo prepadli dostavník, pomstiť vraždu snúbenice ľ a vôbec neráta s tým, že sa uňho znenazdajky objaví jeho brat ľ dvojča, o ktorom až dosiaľ nemal ani potuchy. Krásna Aislinn Lethabyová, pomocníčka v hoteli, vstúpi do Shayovho života, zachráni ho pred nebezpečenstvom a zmení mu tým od základov život. Shay v nej spočiatku nachádza len príjemné rozptýlenie, Aislinn však začína vypĺňať jeho osamelé srdce láskou...