Falošné sľuby (Wicked promise) - Martin, Kat, 1947-; Melcerová, Jana; Fabianová, Viera (Bratislava Ikar, 2003)
Krutý gróf je posadnutý mladou šľachtičnou, ktorá oňho nestojí. Zachráni ju pred ním skutočná láska...
Epilóg.
Keywords: romány autorské; historické romány; spoločenské romány; romány o láske; próza; americká literatúra - texty