Maďarské (seba)klamy - Ferko, Jerguš, 1956-2001 (Matica slovenská, 2004)
Viacgeneračná slovenská skúsenosť s Maďarmi a najmä s ich politikmi hovorí, že tomuto spolužitiu treba v záujme pokoja a mieru venovať nadštandardné úsilie...