Na ulici, kde žije tá, ktorú milujem : (On the Street Where You Live) - Higgins-Clark, Mary, 1927- (Zelená knižnica, 2002)
Staré viktoriánske domy v Spring Lake ukrývajú veľa tajomstiev. Jedným z nich je aj denník so záznamom o zavraždení troch dievčat, ktoré zomreli jedna za druhou. Až takmer o storočie neskôr sa záhada vysvetlí. Vrah sa dá inšpirovať starým denníkom, ktorý nájde na povale domu. A vraždy pokračujú...