Na ulici, kde žije tá, ktorú milujem (On the Street Where You Live) - Higgins-Clark, Mary, 1927-; Chovanová, Tamara, 1953-; Grečner, Dušan, 1944-; Blahová, Anna, 1949- (Bratislava Slovenský spisovateľ, 2002)
Staré viktoriánske domy v Spring Lake ukrývajú veľa tajomstiev. Jedným z nich je aj denník so záznamom o zavraždení troch dievčat, ktoré zomreli jedna za druhou. Až takmer o storočie neskôr sa záhada vysvetlí. Vrah sa dá inšpirovať starým denníkom, ktorý nájde na povale domu. A vraždy pokračujú...
Keywords: romány autorské; detektívne romány; psychologické romány; Higgins-Clark, Mary, vlastným menom Mária Terézia Eleonora Higgins Clark Conheeney (americká spisovateľka detektívných románov, 24.12.1927 Bronx, New York - ); thrillery; próza; americká literatúra - texty; Grečner, Dušan (slovenský akademický maliar, grafik, ilustrátor, autor poštových známok, žiaka Albína Brunovského. Nar. 21.08.1944 Skalica, Slovensko -)