Majestát skropený krvou - Perniš, Jaroslav: 1964- (Historické biografie, 2008)
Päť príbehov - päť krvavých histórií z francúzskych, ruských a rakúskych dejín 16. až 20. storočia, prináša pútavé čítanie, vychádzajúce z overených historických faktov a vyrozprávané príťažlivou formou.