Nebezpečenstvo : (The Danger) - Francis, Dick, 1920-2010 (Zelená knižnica, 2002)
Andrew Douglas je jedným zo spoločníkov organizácie, ktorá pomáha rodinám unesených obetí. Tentoraz musí nájsť únoscu mladej pôvabnej džokejky a získať si jej sympatie.