Nebezpečný trojuholník - Benko, Rudolf (Motýľ, 2004)
Adam neváha, keď zistí, že o jeho reštauráciu ho chcú pripraviť vydierači. Postaví sa im na odpor s odvahou, ktorá nemá obdobu. Pomáha mu v tom jeho čínsky kuchár Li Chang, čašníčka Karin, ale najmä jeho otec, policajt - kriminalista. Únos čašníka Csabu prinúti Adama použiť tvrdé metódy a za pomoci ostatných oklamať gang vydieračov a hlavného protivníka Dezidera Fehéra priviesť takmer na mizinu. Fehér rýchlo zistí, že má proti sebe dvoch silných nepriateľov...