Kamalásky: Výber pesničkových textov - Filan, Boris, 1949- (Ikar, 2004)
Boris Filan je nielen vtipný rozprávač, ale i vynikajúci textár. Mnohé z jeho pesničkových textov už zľudoveli. Sestrička z Kramárov, Smrťka na pražskom orloji, Tanečnice z Lúčnice a mnohé iné piesne si pospevujú už najmenej dve generácie.