Nafukovacia rozprávka - Šuplata, Václav, 1956- (Meritum, 1996)
Nová pôvodná hra autora úspešnej inscenácie BBD Nafukovacia rozprávka. Detektívny príbeh z kráľovstva na konci sveta, v ktorom sa z kráľovskej pokladnice stratil zlatý dukát. Napínavé pátranie po zlodejovi vedie mladý detektív privolaný z cudziny. Objaví páchateľa...?