Pyramidy. Kódy života: Principy, podle kterých byly pyramidy postaveny - Babanin, Vladimír (Eugenika, 2003)
Pyramídy boli postavené podľa určitých princípov, ktoré sú pri bližšom skúmaní zarážajúce. Určité matematické pomery, ktoré dávajú pyramídam charakteristický tvar, neboli zvolené náhodne alebo esteticky, ale zodpovedajú životne dôležitým fyzikálnym, chemickým či biochemickým vzorcom. Do pyramidálnych stavieb bol dokonca vložený genetický kód...