Noc mi dáva moc : (Nighttime Is My Time) - Higgins-Clark, Mary: 1927- (Zelená knižnica, 2006)
Keď sa známa historička a spisovateľka Jean Sheridanová po dvadsiatich rokoch vracia do rodného mesta na výročné stretnutie bývalých žiakov školy, nemá veľkú radosť. Hoci patrí medzi šiestich ocenených, ktorí dosiahli v živote významné postavenie, nevie sa zbaviť smutných spomienok.