Angus, moje lásky a paviány: Ďaľšie spovede Georgie Nicolsonovej - Rennison, Louise, 1951- (Mladé letá, 2004)
Už po tretí raz je tu zábavný denníka tínedžerky Georgie Nicolsonovej. Naša kultová hrdinka stojí pred ďalším chaosom, láskou a komickými situáciami. Jej tatko si po neslávnom návrate z Nového Zélandu nájde absolútne najtrápnejšie zamestnanie na svete: vo vodárňach. To mohol radšej na dvore vykopať studňu! Záletný kocúr Angus napriek návšteve u veterinára stále túži po susedovej Naomi a malá Libby má už tiež frajerov. Jediným svetlým bodom v Georgiinom živote je fakt, že chodí so svojím idolom Robbiem z kapely Meraví Dylani. Ale je naozaj možné, aby ona a sexboh boli spolu bez toho, aby stalo niečo strašné? A odpustí jej niekedy Smiešny Dave?