Zakázané rozkoše : (Forbidden Pleasures) - Small, Bertrice: 1937- (Ikar, 2007)
Tridsaťročná spisovateľka romantických príbehov dostane od svojho vydavateľa Michaela Devlina ultimátum: ak jej romány nebudú zmyselnejšie, nepredĺži jej zmluvu. Preto ho pozve do svojho vidieckeho domu, aby jej pomáhal s rukopisom. Pracovný vzťah sa však obom "vymkne spod kontroly"...