Poučné príbehy : (Disciplina clericalis) - Alfons, Peter (Klasické príbehy, 2003)
Dielo reprezentuje prvú európsku zbierku orientálnych sentencií a príbehov, ktorá je dokladom putovania východných názorov do Európy.