Záhada diabolských kariet - Minninger, André, 1965- (Traja pátrači, 2002)
Milove Summerovej, známej astrologičke a vykladačke kariet, sa kdesi odtúla milovaný kocúr "Come In". Využije teda detektívne služby Troch pátračov, ktorým netrvá dlho a čierneho kocúra nájdu v parku pri dome, bohužiaľ, v úbohom stave. Zachrániť ho vraj môže len doktor Steed, ktorý sa zaoberá zmrazovaním a oživovaním organizmov. Len čo sa doktor pustí do práce, vyveští si astrologička svoj blízky koniec. Pretože verí na neodvratnosť osudu, zúfalá prosí pátračov o pomoc. Podarí sa im prelomiť silu tarokových kariet?