Boss sa vracia - Benko, Rudolf (Motýľ, 2004)
Návrat zločinca na miesto, kde kedysi spáchal zločin, je jeho osudným omylom. Napriek tomu sa tam vracia. Keď v roku 2000 utiekol zo Slovenska vtedy najhľadanejší zločinec Jozef Frett, ani sám netušil, že po rokoch sa jeho syn, s ktorým vtedy utiekol, vráti na Slovensko pod cudzím menom, aby pomstil vyhnanie svojho otca.