Všetky moje lásky : (High fidelity) - Hornby, Nick, 1957- (Neo, 2004)
Majiteľ hudobného obchodu a bývalý dídžej Rob je bežný tridsiatnik. Trocha patetický, občas hysterický, nemá vlohy ani ambície pre veľké veci. Zato jeho osudová láska Laura úspešne postupuje v kariére právničky. Po rozchode s ňou Rob ironicky bilancuje svoj partnerský život, lásku, sex, legendárne platne, hudobné skupiny, koncerty, kultové filmy, televízne seriály, knihy, módu, smrť aj reklamu. Trúfalo telefonuje bývalým priateľkám, aby zistil, prečo ho opustili. Vzťah s Laurou sa napokon vyvinie inak, ako predpokladal. Kultová kniha oslovila milióny čitateľov nezabudnuteľným hlavným hrdinom, netradičným príbehom lásky a originálnym humorom.